Дзюдоїст Артем Лесюк: Татамі не вибачає помилок

Дзюдоїст Артем Лесюк: Татамі не вибачає помилок

Укрінформ
У перший змагальний день олімпіади в Токіо український дзюдоїст Артем Лесюк (вага до 60 кг) у своїй стартовій сутичці здолав представника Гватемали Хосе Рамоса, а у 1/8 фіналу - срібного призера чемпіонату світу з Узбекистану Шарафуддіна Луфтуллаєва.

Та потім Артем Лесюк поступився представнику Франції Луці Мхеїдзе, а у втішному поєдинку - Торніке Чакадуа з Нідерландів і втратив шанс поборотися за «бронзу». Свій виступ на Іграх спортсмен прокоментував пресслужбі НОК.

«Я сьогодні провів багато важких зустрічей, які виснажили і фізично, і морально. У втішному раунді припустився помилки, якої не мав припускатися. Через це засмутився. Татамі не вибачає нічого", - сказав Артем.

Спортсмен додав, що нині він не може оцінити свій виступ, але головне, що він для себе виніс - продовжувати наполегливо працювати.

Читайте також: Дзюдоїстка Білодід стала бронзовою призеркою Олімпійських ігор

«Буду ще більше тренуватися, аби радувати своїх уболівальників. Мені дуже допомагала підтримка нашої команди на трибунах. Особливо - представників Національного олімпійського комітету, які скандували моє ім’я. Я все чув і це дуже окриляло й надавало сил», - підкреслив дзюдоїст.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-