Понад третина українців вірять, що збірна виграє Євро-2020

Понад третина українців вірять, що збірна виграє Євро-2020

Опитування
Укрінформ
Згідно з опитуванням, проведеним Соціологічною групою «Рейтинг», 36% респондентів вірять, що Україна стане чемпіоном Європи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті групи.

"36% (опитаних - ред.) вірять у те, що чемпіоном Європи стане Україна. 18% переконані, що це буде Англія, 15% - Італія, 10% - Іспанія, 7% - Бельгія, 2% - Данія, по 1% - Швейцарія та Чехія. Цікаво, що в перемогу національної збірної найбільше вірять молодь і жінки", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Україна - Англія

Як показало опитування, 45% респондентів вважають себе футбольними вболівальниками, 54% - не вважають. Більше тих, хто вважає себе фаном футболу, серед жителів Заходу, старшого покоління і чоловіків.

54% опитаних дивляться матчі Євро - 2020 (14% - всі ігри, 40% - окремі). 46% - не дивляться взагалі. Найбільше тих, хто активно стежать за Чемпіонатом, серед жителів Заходу, старшого покоління і чоловіків.

Серед футбольних уболівальників абсолютна більшість переглядають матчі Євро-2020 (третина - всі, дві третини - окремі).

Читайте також: Збірна України визначилася із заявкою на матч з Англією

Авдиторія, серед якої проведено опитування, - населення України віком від 18 років і старше в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу.

Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність 2200 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,1%. Терміни проведення 30 червня - 2 липня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-