Перед матчем Україна-Англія МЗС нагадало актуальні правила в'їзду до Італії

Перед матчем Україна-Англія МЗС нагадало актуальні правила в'їзду до Італії

Євро-2020
Укрінформ
Міністерство закордонних справ України у зв'язку із матчем Євро-2020 Україна-Англія у Римі нагадало актуальні правила в'їзду до Італії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МЗС України у Фейсбуці.

«3 липня у Римі відбудеться матч Euro2020 між збірними України та Англії. Ми впевнені, що багато хто з вас хотів би підтримати нашу команду, проте звертаємо вашу увагу на актуальні правила в’їзду до Італії для громадян України», - ідеться в повідомленні.

У МЗС зауважують, що наразі туристичні поїздки для громадян країн групи «Е», до яких віднесена і Україна, заборонені, а наявність квитка на матч не є підставою для в’їзду в країну.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Україна - Англія

«Наразі українські громадяни можуть відвідати Італію лише для навчання, роботи або лікування. Незалежно від мети візиту після прибуття ви маєте обов’язково пройти 10-ти денну самоізоляцію», - сказано в повідомленні.

У зовнішньополітичному відомстві рекомендують перед поїздкою перевіряти актуальний режим в’їзду та транзиту у будь-якій країні світу на інтерактивній карті TripAdvisor.mfa.gov.ua/map.

Читайте також: Матч Україна - Англія судитиме німець Брих

«І хоча багато хто з нас буде вболівати за українську збірну у екранів, ми впевнені, що українська громада та дипломати в Італії всіма силами підтримають нашу команду на стадіоні у Римі», - заявили у МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, 3 липня в Римі на «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч Україна - Англія. Початок - о 22.00 за київським часом.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-