Зінченко: як ми грали в першому таймі - так грати не можна

Зінченко: як ми грали в першому таймі - так грати не можна

Укрінформ
Україна програла Австрії і посіла третє місце в групі.

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував для телеканалу «Футбол» поразки від Австрії (0:1) в заключному матчі групового раунду Євро-2020, повідомляє Укрінформ.

«Багато будуть говорити про фізичні кондиції і технічних моментах, було багато браку з нашого боку, питань немає. Критику ми заслужили. У нас була виграшна позиція до матчу, нас влаштовувала нічия. Ніхто не грав на нічию, грали на перемогу. Це буде для нас безцінним досвідом, але хочеться вже з нього щось витягувати і отримувати результат. Нас весь стадіон гнав вперед, але ми не отримали потрібного результату. Мені дуже соромно», - сказав Олександр Зінченко.

«Шанси мінімальні, але будемо сподіватися, що все зростеться як потрібно. Але в цілому, потрібно переглянути свою гру і ставлення до справи. У другому таймі все хлопці билися, але як ми грали в першому - так грати не можна», - додав футболіст збірної України.

Читайте також: Посередні та втомлені

Нагадаємо, збірна України з трьома очками посіла третє місце в групі C. Команда Андрія Шевченка вийде в 1/8 фіналу, якщо виявиться в четвірці кращих команд серед третіх місць.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-