«Реал» - «Шахтар». Прогноз на матч

«Реал» - «Шахтар». Прогноз на матч

Аналітика
Укрінформ
21 жовтня для «Шахтаря» стартує новий єврокубковий сезон.

Чемпіон України в 15-й раз зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів. Суперником команди Луїша Каштру стане мадридський «Реал». Нагадаємо, що в минулий раз команди зустрічалися не так вже і давно. П'ять років тому у Львові мадридці ледь втекли, пропустивши в кінцівці матчу за 11 хвилин відразу три м'ячі. До речі, аналітики Parimatch, титульного партнера «Шахтаря», прогнозують, що і ця гра буде результативною. 65% на те, що ми побачимо не менше трьох голів.

Звичайно, зараз зустрінуться вже зовсім інші команди, але від цього їх протистояння не стає менш цікавим. «Реал» і «Шахтар» чемпіони своїх країн, обидва хочуть вийти в плей-офф Ліги чемпіонів і зроблять все, щоб вдало стартувати в турнірі.

Напередодні цього матчу «гірники» здали тест на коронавірус і вже отримали результати. Всі вони - негативні, включаючи тести 9 футболістів, у яких виявили хворобу 8 жовтня. Так що в грі з «галактікос» тренерський штаб «Шахтаря» зможе знову розраховувати на ряд ключових футболістів. Перед поїздкою в Мадрид «гірники» в чемпіонаті України катком пройшлися по ФК «Львів» - 5:1. А ось «Реалу» не пощастило, команда на своєму полі поступилася новачку Примери «Кадісу».

Читайте також: «Шахтар» зустрічається в Мадриді з «Реалом» у Лізі чемпіонів УЄФА

«Реал» - «Шахтар»

Прогноз: «Реал» заб'є в першому таймі. Коефіцієнт: 1,44

Після домашнього фіаско «Реал» зробить все, щоб реабілітуватися. З перших хвилин команда побіжить вперед, щоб якомога раніше вийти вперед. У попередніх матчах мадридцям вдавалося забити «гірникам» до перерви. Можемо припустити, що і цього разу «Реал» спробує не затягувати з розв'язкою, щоб потім спробувати заощадити сили. Це може знову піти на руку «Шахтарю», який завжди готовий покарати грандів за зайву розслабленість.

Читайте також: Луїш Каштру: Попри проблеми, "Шахтар" прагне добре зіграти з "Реалом"

«Реал» - «Шахтар»

Прогноз: Обидві команди заб'ють. Коефіцієнт: 1,88

З ким б не зустрічався «Шахтар», команда завжди заряджена на перемогу, вона звикла бути активною на полі і забивати. За це вболівальники і люблять «гірників», вони грають до останнього не просто з бажанням відзначитися голом, а й намагаються переломити хід поєдинку, скільки б часу до фінального свистка не залишалося. «Реал» в минулому сезоні на груповому етапі пропустив 8 м'ячів. З команд, що вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів, ще тільки трьом забивали більше. Швидше за все, і цього разу нас чекає результативна гра, в якій ми побачимо голи в ворота як гостей, так і господарів.

Читайте також: Зідан: "Шахтар" - дуже конкурентоздатна команда

«Реал» - «Шахтар»

Прогноз: «Шахтар» заб'є в другому таймі. Коефіцієнт: 2,5

У всіх матчах чемпіонату України цього сезону «Шахтар» обов'язково забивав у другому таймі. Навіть тоді, коли результат матчу був зрозумілий (перший тайм матчу з ФК «Львів» завершився з рахунком 4:1). Та й минула зустріч з «Реалом» вийшла для «Шахтаря» гольовою теж після перерви. Тому, ми цілком можемо спрогнозувати, що друга половина гри може скластися для «гірників» успішно і, головне, результативно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-