Стало відомо, скільки грошей Луческу заробив в Україні

Стало відомо, скільки грошей Луческу заробив в Україні

Укрінформ
За 12 років в «Шахтарі» румунський тренер заробив 50 мільйонів євро.

За 12 років, які Мірча Луческу відпрацював в Україні головним тренером «Шахтаря», його сумарний дохід склав близько 50 мільйонів євро. В цю суму включена зарплата та бонуси Луческу, які він отримав в донецькому клубі з 2004-го по 2016-й роки, повідомляє Чемпіон.

Зазначимо, що  під час своєї роботи з «Шахтарем» Луческу був одним з найбільших платників податків в Україні. Згідно рейтингу видання Forbes Україна, за підсумками 2012-2014 років по сумарно сплаченому податку на доходи фізичних осіб Луческу сплатив 52 мільйони гривен, що по тодішньому курсу становило майже 5 мільйонів євро.  Серед представників спортивної індустрії по цьому показнику тренер поступився лише легенді світового боксу українцю Володимиру Кличку, який сплатив 76 мільйонів гривень (7 мільйонів євро по тодішньому курсу).

Читайте також: Луческу отримає 1 млн євро за чемпіонський титул «Динамо» - ЗМІ

В київському «Динамо» Мірча Луческу зароблятиме 1,2 мільйони євро на рік, але разом з бонусами його сумарний дохід може скласти до 2,2 мільйона євро.

Як повідомляв Укрінформ, Мірча Луческу повинен вирішити найближчим часом подальшу долю в «Динамо» нападника Жерсона Родрігеса. Якщо форвард не підійде тренеру, то його виставлять на трансфер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-