Дем'яненко пішов з «Нітри» за сімейними обставинами

Дем'яненко пішов з «Нітри» за сімейними обставинами

Оновлено
Укрінформ
Словацький футбольний клуб "Нітра" та український тренер Анатолій Дем'яненко припинили співпрацю.

Український тренер Анатолій Дем'яненко розповів, чому пішов зі словацької «Нітри». Наставник зазначив, що розлучився з клубом за сімейними обставинами, повідомляє Sport Arena

«Залишив «Нітру» за сімейними обставинами. Дуже шкода, що так вийшло, але нічого не поробиш. Ми нормально розійшлися. Ніяких конфліктів чи проблем не було.

До того, ж час зараз непростий - коронавірус, карантин. Зараз перебуваю в Україні. Ще не визначився, що робитиму далі. На моє місце в «Нітрі» вже шукають нового тренера », - сказав Дем'яненко.

Під керівництвом українського тренера, словацька команда зіграла чотири матчі, здобувши одну перемогу і одного разу зігравши внічию. Ще два поєдинки "Нітра" програла.

Читайте також: Символ чемпіонства «Динамо»

60-річний Дем'яненко очолив "Нітру" на початку нинішнього року. До цього він не тренував протягом семи років - після того, як 2013-го залишив луцьку "Волинь".

Дем'яненко також відомий по роботі з київським "Динамо" (2005-2007 роки). Пізніше український тренер працював з азербайджанським "Нефтчі" та "Насафом" з Узбекистану.

З "Динамо" Дем'яненко вигравав чемпіонат, а також двічі ставав володарем Кубка та Суперкубка України. З "Насафом" 2011 року став переможцем Кубка АФК - другого за статусом клубного турніру Азії.

Читайте також: Філіппов - кращий футболіст УПЛ з реалізації моментів

На момент зупинки чемпіонату Словаччини "Нітра" посідає п'яте місце у другій шістці команд.

Фото: Sport Arena.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-