Кличко і Ломаченко увійшли до ТОП-10 кращих боксерів десятиліття

Кличко і Ломаченко увійшли до ТОП-10 кращих боксерів десятиліття

Укрінформ
Легенда світового боксу, один з найбільш домінуючих чемпіонів в історії суперважкої ваги Володимир Кліко увійшов до списку 10-ти кращих боксерів світу 2010-х років.

Місце в рейтингу, складеному американським виданням Miami Herald, знайшлося й для ще одного українця - Василя Ломаченка. 

"2010-ті подарували світу чимало бійців гідних Зали боксерської слави. Так, Володимир Кличко програв останні поєдинки Тайсону Ф'юрі та Ентоні Джошуа. Але протягом десятиліття українець провів 11 успішних захистів, більшість з яких були обов'язковими. Фактично. Царювання Кличка у суперважкій вазі поступається за тривалістю лише ері Джо Луїса", - стверджують укладачі рейтингу.

Віжносно Ломаченка вони висловилися так: "Вражаючий аматорський досвід українця, підкреслений двома золотими олімпійськими медалями, дав йому змогу отримати титульний бій вже у другому поєдинку на професіональному рингу. Хоча Ломаченко програв Салідо, який заради перемоги не гребував нічим, надалі українець став непереможним, за 15 поєдинків виграв титули у трьох вагових категоріях".

Читайте також: Видання Boxingscene назвало кращим боксером року Сауля Альвареса

До рейтингу видання Miami Herald також увійшли Сауль Альварес, Теренс Кроуфорд, Майкі Гарсія, Геннадій Головкін, Флойд Мейвезер, Менні Пак'яо, Андре Ворд та Деонтей Вайлдер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-