Світоліна зіграє у групі з Плішковою, Андреєску і Халеп на WTA Finals

Світоліна зіграє у групі з Плішковою, Андреєску і Халеп на WTA Finals

Оновлено
Укрінформ
У п'ятницю, 25 жовтня, відбулося жеребкування Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Shiseido WTA Finals Shenzhen, який стартує 27 жовтня у Шеньчжені (Китай).

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна (№8 WTA) потрапила до Пурпурної групи разом з Кароліною Плішковою (Чехія, 2), Б'янкою Андреєску (Канада, 4) та Симоною Халеп (Румунія, 5), повідомляє офіційний сайт асоціації.

Червону групу склали Ешлі Барті (Австралія, 1), Наомі Осака (Японія, 3), Петра Квітова (Чехія, 6) та Белінда Бенчич (Швейцарія, 7).

У першому матчі турніру у понеділок, 28 жовтня, Еліна зустрінеться з другою ракеткою світу Кароліною Плішковою з Чехії. У другому матчі групи зіграють Б’янка Андреєску (Канада) і Симона Халеп (Румунія).

Розпочнеться Підсумковий турнір у неділю, 27 жовтня, матчами Наомі Осака (Японія) - Петра Квітова (Чехія), Ешлі Барті (Австралія) - Белінда Бенчич (Швейцарія).

Поєдинки групового етапу триватимуть шість днів, півфінали відбудуться у суботу, 2 листопада, а фінал - у неділю, 3 листопада.

Читайте також: Світоліна випробувала новий корт у Шеньчжені

Як інформувало агентство, минулого року переможницею Підсумкового турніру WTA, який проходив у Сінгапурі, стала Світоліна. Українка виграла усі п'ять матчів - у Квітової, Плішкової і датчанки Каролін Возняцькі (у групі), Кікі Бертенс з Нідерландів (у півфіналі) та американки Слоун Стівенс (у фіналі).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-