Фернанду Сантуш: Матч з Україною буде рівнозначний фіналу

Фернанду Сантуш: Матч з Україною буде рівнозначний фіналу

Укрінформ
Головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш, коментуючи перемогу своєї команди над Люксембургом (3:0) у матчі відбіркового циклу Євро-2020, розповів, що він думає про поєдинок зі збірною України, який відбудеться в понеділок у Києві.

Наставник піренейців, зокрема, зазначив, що у грі Україна - Португалія вирішиться доля у відбірковій групі В Євро-2012, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"У перші 25 хвилин ми грали дуже добре і за всіма параметрами обігрували збірну Люксембургу. Але потім наші дії стали більш передбачуваними, і суперник змусив нас побігати. У другому таймі ми стали грати краще, провели другий м'яч, після чого всі думки моїх футболістів були вже про матч з Україною. Про це думав навіть я, що мені не властиво мені. Почав думати про майбутній поєдинок з українцями і робити у зв'язку з цим певні пересановки, аби якомога ефективніше зберегти сили  футболістів. Матч з Україною буде схожий на фінал, в якому вирішиться доля першого місця у групі", - заявив Сантуш.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Україна - Португалія

Нагадаємо, поєдинок Україна - Португалія пройде в понеділок, 14 жовтня, у Києві на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21.45.

Турнірне становище у квінтеті В: Україна - 16 очок (після 6-ти ігор), Португалія - ​​11 (5), Сербія - 7 (5), Люксембург - 4 (6), Литва - 1 (6).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-