Жан Беленюк розповів, як йому вдається поєднувати спорт із політикою

Жан Беленюк розповів, як йому вдається поєднувати спорт із політикою

Відео
Укрінформ
Дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби, срібний призер Олімпійських ігор і депутат України Жан Беленюк розповів, як йому вдається поєднувати спорт із політикою.

Жан Беленюк в інтерв'ю телеканалу XSPORT, зокрема, розповів, що під час чемпіонату світу доводилося проводити тренування між засіданнями Верховної Ради, а також назвав свою головну мету - Олімпійські ігри.

“Якщо говорити про суміщення роботи у Верховній Раді з тренуваннями, то поки непросто. Було таке, що в нас в день було ранкове і вечірнє засідання, а у мене на носі чемпіонат. Мені довелося тренуватися між засіданнями. Але засідання у нас не кожен день, тому в подальшому я зможу поєднувати спорт і політику. Тим більше, далі буде простіше, оскільки висока завантаженість Ради пройде.

Також хочеться сказати, що моя основна мета - Олімпійські ігри. Якщо мені доведеться вибирати між Радою і Іграми, то я однозначно виберу Ігри, та всі мої колеги це знають”, - зазначив Беленюк.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, вчора перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту Жан Беленюк (фракція “Слуги народу”), відкриваючи круглий стіл "Національні спортивні федерації України та Верховна Рада України: формування нової державної політики у розвитку фізичної культури та спорту", наголосив, що Комітет відкритий для всіх пропозицій, що мають на меті реформування спортивної галузі.

Читайте також: Профільний комітет Ради відкритий для пропозицій реформування спорту

22 вересня в Нур-Султані (Казахстан) завершився чемпіонат світу зі спортивної боротьби, на якому Жан Беленюк (вагова категорія до 87 кг) виборов “золото” і здобув титул дворазового чемпіона світу з греко-римської боротьби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-