Профільний комітет Ради відкритий для пропозицій реформування спорту

Профільний комітет Ради відкритий для пропозицій реформування спорту

Фото
Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань молоді і спорту відкритий для всіх пропозицій, що мають на меті реформування спортивної галузі. 

На цьому наголосив перший заступник голови комітету Жан Беленюк (фракція “Слуги народу”), відкриваючи круглий стіл "Національні спортивні федерації України та Верховна Рада України: формування нової державної політики у розвитку фізичної культури та спорту", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Головна моя думка з приводу нашого зібрання: ви повинні розуміти, що я — той інструмент, з яким ви можете впливати на реальні зміни в українському спорті. Тому я відкритий до комунікації, всі пропозиції ми з моєю командою будемо аналізувати і комунікувати з кожним, хто має бажання до цього", - наголосив Беленюк.

Під час круглого столу з пропозиціями виступили представники українських спортивних федерацій та керівники спортивних шкіл.

Читайте також: Українські борці здобули на чемпіонаті світу 4 медалі і 7 олімпійських ліцензій

Участь у засіданні взяла і міністр соціальної політики Юлія Соколовська. “Як людина, яка відповідає за формування соціальної політики в державі, хотіла би показати, що ми акцентовані на активний розвиток громадян — не тільки на виплати і не тільки на якусь матеріальну підтримку, а й, насправді, на те, щоб люди активно входили в суспільні відносини, в тому числі через питання фізичної культури і спорту”, - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-