У Маріуполі стартував чемпіонат України з боксу серед чоловіків

У Маріуполі стартував чемпіонат України з боксу серед чоловіків

Укрінформ
У Маріуполі стартував чемпіонат України з боксу серед чоловіків, який зібрав кращих спортсменів із різних куточків країни.

Урочисте відкриття головних боксерських змагань року відбулося 23 вересня в Маріуполі на базі спорткомплексу “Іллічівець”. Про це повідомляє пресслужба НОК України.

Учасників чемпіонату привітали начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України в Донецькій області Володимир Мицик та секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма.

“Дуже приємно, почесно та відповідально приймати на Донеччині чемпіонат України серед еліти вітчизняного боксу. Оргкомітет доклав великих зусиль, щоб змагання пройшли на високому рівні, і ви, спортсмени, показали свої найкращі результати. Бажаю гідних суперників, об’єктивного суддівства, і нових перемог на всеукраїнській та міжнародній аренах” – сказав у вітальному слові Володимир Мицик.

У змаганнях протягом семи днів битимуться 124 боксери у 8-ми нових вагових категоріях: до 52 кг, 57 кг, 63 кг, 69 кг, 75 кг, 81 кг, 91 кг, +91 кг.

Попередні двобої відбудуться 24 - 25 вересня, чвертьфінали пройдуть 26 - 27 вересня, півфінали – 28 вересня, фінали – 29 вересня.

Читайте також: Україна відмовилася від участі в чемпіонаті світу з боксу серед жінок в Улан-Уде

Нагадаємо, що за підсумками чемпіонату України з боксу, який вперше за роки незалежності проходить у Маріуполі, формуватиметься національна збірна України на олімпійські ліцензійні старти до Олімпіади-2020 у Токіо (Японія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-