Україна відмовилася від участі в чемпіонаті світу з боксу серед жінок в Улан-Уде

Україна відмовилася від участі в чемпіонаті світу з боксу серед жінок в Улан-Уде

Укрінформ
Вісім команд, серед яких і збірна України, відмовилися від участі в чемпіонаті світу з боксу серед жінок, який відбудеться в жовтні в російському Улан-Уде.

Причини різні: якісь команди не змогли організувати свою участь у змаганнях, у когось травмувалися спортсмени. Про це повідомили організатори чемпіонату світу сьогодні, 23 вересня, під час брифінгу.

“Наразі 69 офіційно зареєстрованих команд, спочатку їх було 75, відмовилися 8 команд. Це команди України, Іспанії, Норвегії, Угорщині, Хорватії, Пуерто-Ріко, Косово, Гватемала. Але додалися ще дві команди - Парагвай і Малія”, - цитує директора АНО “Дирекція чемпіонату світу з боксу” Олексія Пінтана Vtinform.com.

У свою чергу, заступник директора по роботі з учасниками та ЗМІ АНО “Дирекція чемпіонату світу з боксу” Володимир Ірінчеєв зазначив, що відмови від участі команд не пов'язані з політикою.

“Додам, що збірна України брала участь в ЧС в Єкатеринбургу. У них просто був недобір спортсменів, вони нам буквально два дні тому повідомили про те, що не зможуть приїхати. Це виключно спортивна причина”, - підкреслив Ірінчеєв.

Читайте також: Жіноча збірна України з боксу здобула 7 нагород на міжнародному турнірі в Польщі

Урочисте відкриття чемпіонату світу з боксу серед жінок відбудеться 2 жовтня. Бої пройдуть з 3 по 13 жовтня.

Фото: ФБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-