Шевченко: Матч проти Нігерії був дуже корисним для футболістів збірної України

Шевченко: Матч проти Нігерії був дуже корисним для футболістів збірної України

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко оцінив гру команди в товариському матчі проти Нігерії (2:2).

Андрій Шевченко на післяматчевій пресконференції, зокрема, відзначив потужну підтримку вболівальників на “Дніпро-Арені”, а також підкреслив важливість цього поєдинку.

“Я хотів би відзначити просто шалену підтримку вболівальників та подякувати їм за це. Головне, що команда сьогодні не зрадила своїм принципам — намагалася контролювати м’яч, грала різнобічно, цікаво, створила чимало моментів. У першому таймі нам не вистачало балансу. Було занадто багато помилок, обрізок. Після перерви ми внесли корективи, змінили структуру гри. На другий тайм команда вийшла з твердим наміром забезпечити позитивний результат, і я вдячний гравцям за самовіддачу.

Із нашого боку не було навали, був контроль за рахунок коротких та середніх передач. Можливо, менше стало вривань, але вони були більш ефективні за рахунок того, що м’яч в середині поля рухався дуже добре, ми менше помилялися.

Ідеал знайти взагалі дуже важко. Збірна рухається у вірному напрямку. Порівнювати сьогоднішній матч із попереднім, проти Литви, не можна, це зовсім різні команди, складені з гравців, які виступають у різних чемпіонатах. Але сьогоднішня гра була дуже важливою, ми отримали багато цінної інформації”, - цитує Шевченка пресслужба Української асоціації футболу.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня національна збірна України з футболу в перерві між відбірковими матчами чемпіонату Європи-2020 провела товариський поєдинок з командою Нігерії. Контрольний матч Україна - Нігерія на 31-тисячному стадіоні "Дніпро-Арена" в Дніпрі завершився внічию з рахунком 2:2.

Читайте також: Збірна України врятувала контрольний матч з футболістами Нігерії

Заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня (проти Литви, Харків), 14 жовтня (проти Португалії, Київ) і 17 листопада (проти Сербії, Белград).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-