Понад 500 уболівальників з України підтримають Ломаченка в бою з Кемпбеллом

Понад 500 уболівальників з України підтримають Ломаченка в бою з Кемпбеллом

Відео
Укрінформ
Понад 500 уболівальників прибудуть з України до Британії підтримати боксера Василя Ломаченка в бою з Люком Кемпбеллом, який відбудеться 31 серпня в Лондоні.

Про це розповів куратор українського фан-туру Максим Розенко в коментарі Sport Arena

“Василя на "О2 Арена" підтримуватимуть понад 500 українців. Могло б бути значно більше. Наша діаспора у Великій Британії подала дві колективні заявки і готова була викупити у організаторів боксерського шоу Matchroom Boxing в цілому 1000 квитків. Ідея полягала в тому, щоб були повністю викуплені два сектори, які стали б “українськими”, - сказав Розенко.

На жаль, організатори значно урізали заявки. Але навіть у такій ситуації вражає географія фанів Ломаченка - за українського чемпіона вболіватимуть любителі боксу з Ізраїлю, Норвегії, Словенії, Німеччини, Польщі, Австрії, Бельгії, Італії, Ірландії, Данії, Франції, США, Хорватії, Молдови та Росії. Здебільшого це етнічні українці, а також вихідці з пострадянського простору.

Нагадаємо, в останній день літа в Лондоні чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі (до 61,2 кг) Василь Ломаченко проведе бій з британцем Люком Кембеллом. На кону стоятимуть відразу 3 чемпіонські титули - за версіями WBC, WBA і WBO. За бій з Кемпбеллом Ломаченко отримає свій рекордний гонорар - 4 млн доларів.

Читайте також: До бою з Кемпбеллом готовий на 100% - Ломаченко

Квитки на 20-тисячну “О2 Арену” давно продані. Серед покупців - чимало українців. В середу, 28 серпня, в York Hall відбудеться відкрите тренування боксерів, воно розпочнеться о 17.00. У п'ятницю, 30 серпня, в Spitalfields Market відбудеться церемонія зважування (о 13.00).

Фото: tsn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-