До бою з Кемпбеллом готовий на 100% - Ломаченко

До бою з Кемпбеллом готовий на 100% - Ломаченко

Відео
Укрінформ
Український боксер вже прилетів до Лондона на бій за три чемпіонські пояси.

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко дав перше інтерв'ю після прибуття в Лондон на бій проти Люка Кемпбелла. За словами українця, він готовий до поєдинку на 100%. Про це Ломаченко розповів Sky Sports News.

«Мені сподобався тренувальний табір. Я готовий на 100% і старанно тренувався. Мені це подобається. Я люблю бокс і я люблю важку підготовку. Цього разу підготовка далася не дуже складно. Не знаю чому, але це було легше, ніж перед моїм останнім боєм з Кроллою.

Я не можу дочекатися бою і я дуже схвильований. Я хочу відчути момент і отримати емоції від шанувальників. «Золото» олімпійських ігор в Лондоні? Це була моя друга Олімпіада, моя друга золота медаль. У мене був час побачити Лондон, і мені дуже сподобалося. У мене залишилися хороші спогади від побаченого. В Лондоні особливі люди, вони поважають боксерів і бокс. Вони розуміють боксерські стилі», - розповів Ломаченко.

Ломаченко зустрінеться з Кемпбеллом 31 серпня Лондоні на арені О2. Це буде бій за пояси Ломаченка за версіями WBA, WBO, а також за вакантний пояс WBC у легкій вазі.

Читайте також: Кемпбелл отримає свій рекордний гонорар за бій з Ломаченком

Нагадаємо, у минулому бою Ломаченко бився з британцем Ентоні Кроллою, якого нокаутував у четвертому раунді і захистив чемпіонські титули WBO і WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-