Тайсон може перейти в «Рому» цього тижня – агент

Тайсон може перейти в «Рому» цього тижня – агент

Укрінформ
«Шахтар» хоче за Тайсона 30 млн євро.

Дієго Дорнеллес, агент півзахисника «Шахтаря» Тайсона, підтвердив інтерес «Роми» до бразильця. Він заявив, що угода можуть завершити на цьому тижні. Про це повідомляє Laroma24.it.

«Інтерес до Тайсона є, і це факт. Велику роль відіграє те, що Фонсека - тренер «Роми». Контакти були, але залишаються деталі, які потрібно узгодити. Цей тиждень визначальна. Насправді існує ймовірність того, що угоду оформлять», - розповів Дорнеллес.

«Рома» повернулася до переговорів щодо Тайсона через травму півзахисника Дієго Перотті. Аргентинець пропустить від 1,5 до 2 місяців.

Відзначимо, що трансферне вікно в Серії А закривається 2 вересня. Раніше повідомлялося, що «Шахтар» готовий продати Тайсона за 30 мільйонів євро, але ця сума занадто висока для «Роми».

Читайте також: Тайсон і Коваленко відновили тренування у загальній групі "Шахтаря"

Нагадаємо, Тайсон перейшов у «Шахтар» взимку 2013 року з «Металіста» за 16 мільйонів євро. Чинний контракт бразильця з «гірниками» діє до 2021 року. У нинішньому сезоні 31-річний вінгер зіграв 5 матчів за «Шахтар», відзначившись 2 голами і 4 результативними передачами.

Вчора «Рома» в першому офіційному матчі під керівництвом Паулу Фонсеки зіграла внічию з «Дженоа» (3:3). Наступний матч римляни проведуть 1 вересня проти «Лаціо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-