Де дивитися матчі другого туру футбольної Прем'єр-ліги України

Де дивитися матчі другого туру футбольної Прем'єр-ліги України

Укрінформ
Другий тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги розпочався в суботу, 3 серпня, матчем на стадіоні ім. В.Бойка в Маріуполі.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок "Маріуполя" і "Олександрії" завершився з рахунком 2:1 на користь приазовців, у складі яких відзначилися Руслан Фомін (77-ма хвилина, з пенальті) і Владислав Вакула (83); у гостей м'яч забив Артем Сітало (90+5).

У паралельних матчах першого ігрового дня чернігівська "Десна" завдяки голам Владислава Калитвинцева (19) і Олександра Філіппова (79) обіграла полтавську "Ворсклу" - 2:0, а ФК "Львів" зазнав поразки від київського "Динамо" - 0:3. У воротах господарів "розписалися" Віталій Буяльський (45+1, 45+3, з пенальті) і Де Пена (52).

Читайте також: "Динамо" забило три м'ячі "Львову" у чемпіонаті УПЛ

Завершиться 2-й тур у неділю, 4 серпня. Донецький "Олімпік" на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського зіграє з "Колосом" з Ковалівки (гру о 17.00 покаже телеканал "Футбол 1"), луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі зійдеться з ФК "Дніпро-1" (19.30; Уніан), а чемпіону країни донецькому "Шахтарю" на ОСК "Металіст" в Харкові протистоятимуть львівські "Карпати" (19.30; "Футбол 1").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-