Віднині НОК України опікуватиметься і антуражем атлета - Гайструк

Віднині НОК України опікуватиметься і антуражем атлета - Гайструк

Укрінформ
Одним із нововведень НОК України стало створення комісії “Антураж атлета” – аналогічної до тої, яка успішно функціонує в МОК під головуванням Сергія Бубки.

До комісії увійшли атлети, функціонери, тренери, юристи, благодійники, медики, медійники, родичі спортсменів – усі, хто створює оточення сучасного олімпійця. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Також до нової комісії увійшов і представник українського боксу радник президента Федерації боксу України Дмитро Гайструк, якого на установчому засіданні призначили заступником голови комітету. 

“Це перша в історії каденція комісії – раніше такої не існувало в вітчизняному НОКу, та й у МОКу “Антураж атлета” створено нещодавно. І, до речі, одним із ініціаторів її створення та керівником став якраз президент НОК України Сергій Бубка. Головуючи в відповідній комісії Міжнародного комітету, він, як ніхто, розуміє не лише її цілі та завдання, а й можливості та перспективи.

Самі розумієте, поняття “антураж” дуже широке – в нього вмістили всіх тих людей та організації, які співпрацюють з атлетом та мають на нього вплив. А це тренери, менеджери, співробітники федерацій, спонсори, агенти, лікарі та фізіотерапевти, медійники, піар-консультанти, маркетологи, родичі спортсменів – що також досить важливо”, - зазначив Гайструк.

Читайте також: Денис Берінчик візьме участь в Олімпійському дні-2019 у Києві

Дмитро Гайструк позитивно оцінив початок роботи комісії, яка “має широкі повноваження, багато сфер впливу, а також чимало нових цікавих зв’язків”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-