Денис Берінчик візьме участь в Олімпійському дні-2019 у Києві

Денис Берінчик візьме участь в Олімпійському дні-2019 у Києві

Відео
Укрінформ
Срібний призер Олімпійських ігор-2012 український боксер Денис Берінчик візьме участь у масштабному родинному святі “Олімпійський день-2019”, яке відбудеться 18 травня на Оболонській набережній в Києві.

Про це повідомляє НОК України в Facebook.

“Срібний призер Олімпійських ігор Денис Берінчик візьме участь у олімпійському святі. Хочете сфотографуватися з зіркою українського боксу? Приходьте 18 травня на Оболонську набережну на "Олімпійський день-2019", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 20 квітня в київському Палаці спорту український боксер Денис Берінчик переміг Ніхіто Аракаву і захистив титул WBO International в легкій вазі.

Масштабне родинне свято - Олімпійський день, який щороку проходить по всім куточкам України та світу з нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року), відбудеться 18 травня на столичній Оболонській набережній. Цьогоріч до ювілейної дати (125-річчя МОК) програма Олімпійського дня, що традиційно стартує в Києві, матимете насичену бігову програму, розраховану для дітей, любителів та професіоналів.

Відкриття спортивного містечка на Оболонській набережній в Києві відбудеться 18 травня о 9.30.

Фото: K2 Promotions Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-