Ломаченко 50% своїх гонорарів віддає батьку-тренеру

Ломаченко 50% своїх гонорарів віддає батьку-тренеру

Укрінформ
Чемпіон WBA і WBO в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко половину грошей, зароблених в боксі, віддає тренеру — своєму батьку.

За інформацією Sport Arena, Василь Ломаченко ділить 50 на 50 свої гонорари з тренером-батьком Анатолієм Ломаченком, хоча в ієрархії професійного боксу зовсім інша градація. І саме Ломаченко-молодший ініціював подібний розподіл “призового фонду”.

Зазвичай тренер чемпіона отримує 10% від гонорарів свого підопічного. Система ж 50 на 50 у професійному боксі - це виняток із правил.

За свій наступний бій проти британця Люка Кемпбелла Василь Ломаченко може заробити 3 млн доларів, але після виплати податків і відсотків своїй промоутерській компанії Top Rank, менеджеру Егісу Клімасу і команді залишається менше половини. Фактично, боксер та його батько отримають лише по 25% від суми.

Читайте також: Ломаченко може заробити 3 млн дол за боксерський бій з Кемпбеллом

Як повідомлялося, Всесвітня боксерська рада (WBC) офіційно призначила переговори про поєдинок між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василем Ломаченком і британцем Люком Кемпбеллом. Бій за титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC відбудеться в серпні-вересні у Великій Британії. 

Фото: Top Rank

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-