Ломаченко може заробити 3 млн дол за боксерський бій з Кемпбеллом

Ломаченко може заробити 3 млн дол за боксерський бій з Кемпбеллом

Укрінформ
Чемпіон світу WBA і WBO у легкій вазі Василь Ломаченко за бій проти британця Люка Кемпбелла може заробити гонорар у розмірі 3 млн дол. На кону цього поединку  стоятиме вакантний титул чемпіона світу WBC.

Скоріш за все, український боксер виставить на кін свої чемпіонські пояси. Боксерський вечір планується організувати у Великій Британії, у якості місця проведення розглядаються Лондон та рідне для Кемпбелла місто Кінгстон-апон-Галл, повідомляє Sport Arena

Організатором події стане промоутер Кемпбелла Едді Гірн, який також є співпромоутером українця Олександра Усика. Його компанія Matchroom Boxing веде переговори з американською промоутерською компанією Top Rank, що представляє інтереси Ломаченка.

Однією зі складностей у діалозі між компаніями є позиція промоутера Ломаченка Боба Арума. Цей бій у США має транслюватися на телеканалі ESPN або платформі ESPN+, які з 2018 року є основними телепартнерами Top Rank. Разом з тим, Matchroom Boxing пов'язана узами партнерства з платформою DAZN, а ESPN і DAZN - "конкуруючі організації".

Читайте також: Ломаченко найсильніший в світі, але Кемпбелл може показати кращий бокс в кар’єрі – експерт

Втім, поєдинок вартує дуже багато, і тому сторони мають прийти до розумного компромісу. Очікується, що Ломаченко підпише контракт на бій до кінця травня - після того, як Matchroom Boxing і Top Rank узгодять всі умови організації івенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-