Ломаченко найсильніший в світі, але Кемпбелл може показати кращий бокс в кар’єрі – експерт

Ломаченко найсильніший в світі, але Кемпбелл може показати кращий бокс в кар’єрі – експерт

Укрінформ
Джонні Нельсон прогнозує важкий бій для українського боксера.

Колишній чемпіон світу і експерт Sky Sports Джонні Нельсон вважає Василя Ломаченка кращим боксером світу, але сподівається на те, що Люк Кемпбелл  дасть бій нашому боксеру. Про це Нельсон розповів Sky Sports.

«Це дуже і дуже складний виклик. Ми бачили, як Ломаченко розібрав Кроллу. Ломаченко краще за всіх інших. Коли він переміг Кроллу, то навіть не переключався з першої передачі. Ломаченко - найсильніший суперник. Коли ви відкриєте словник і знайдете там визначення терміну «кращий боксер світу», то там буде фото Ломаченка.

Чи не зарано Кемпбеллу зустрічатися Ломаченко? У Люка немає вибору, тому що він став обов'язковим претендентом на пояс WBC і отримав свою можливість битися за титул. Ломаченко - діючий чемпіон, але WBC зробив його автоматичним претендентом.

Читайте також: Кемпбелл пообіцяв показати свою кращу версію в бою з “фантастичним” Ломаченком

Думаю, що Люк досить виріс, щоб розуміти, чому він повинен віддати в рингу всього себе. Так що ми точно побачимо від нього кращий виступ у кар'єрі», - розповів Нельсон.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада (WBC) офіційно призначила переговори про поєдинок між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василем Ломаченко і британцем Люком Кемпбеллом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-