Кемпбелл пообіцяв показати свою кращу версію в бою з “фантастичним” Ломаченком

Кемпбелл пообіцяв показати свою кращу версію в бою з “фантастичним” Ломаченком

Відео
Укрінформ
Британський боксер у легкій категорії Люк Кемпбелл прокоментував майбутній бій з українським чемпіоном WBA і WBO Василем Ломаченком.

Люк Кемпбелл в інтерв'ю Boxing Social, зокрема, назвав Ломаченка фантастичним боксером і пообіцяв показати в поєдинку з українцем “свою кращу версію”.

“Це буде просто ще один день в офісі, я ж не битимуся з Зевсом. Це буде дуже складний бій, але я ніколи не ставився до боїв легковажно, не сприймав їх, як прості. У цій зустрічі ви побачите мою кращу версію. Зараз чудовий час для такого поєдинку. Я відмінно відчуваю себе фізично і морально, відчуваю, що не припиняю розвиватися і стаю все краще. Це може бути мега-файт.

Я просто вийду в ринг і буду собою, робитиму те, що вмію. Ми всі знаємо, що він робить, він фантастичний боєць”, - цитує Кемпбелла Tribuna.com.

Читайте також: Лопес відмовився від участі у відбірковому турнірі за титул WBC у легкій вазі

Відео інтерв'ю:

Як повідомлялося, Всесвітня боксерська рада (WBC) офіційно призначила переговори про поєдинок між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василем Ломаченком і британцем Люком Кемпбеллом. Бій за титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC між Василем Ломаченком і британцем Люком Кемпбеллом відбудеться в серпні-вересні у Великій Британії. 

Фото: karate.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-