Лопес відмовився від участі у відбірковому турнірі за титул WBC у легкій вазі

Лопес відмовився від участі у відбірковому турнірі за титул WBC у легкій вазі

Укрінформ
21-річний американський і гондураський боксер Теофімо Лопес вирішив рухатися до бою з українцем Василем Ломаченком не по лінії WBC.

Промоутер Теофімо Лопеса Боб Арум (Top Rank) вирішив не домагатися для Теофімо бою з Ломаченком по лінії WBC, а піти більш вигідним шляхом для двох боксерів. Про це повідомляє Ua-football.

Напередодні Всесвітня боксерська рада (WBC) санкціонувала бій Ломаченка з Люком Кемпбеллом за вакантний титул в легкій вазі, а Лопес став учасником відбіркового міні-турніру за статус обов'язкового претендента.  Поки Ломаченко розбиратиметься з Кемпбеллом за пояс WBC, Лопес в бою з Масайоші Накатані спробує стати обов'язковим претендентом на титул IBF, який належить африканцю Річарду Коммі.

На думку видання BoxingScene, якщо сценарій Боба Арума спрацює, в першій половині 2020 року Василь Ломаченко та Теофімо Лопес можуть визначити абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Читайте також: Бій Ломаченко – Кемпбелл відбудеться у Великобританії – ЗМІ

Як повідомлялося, Всесвітня боксерська рада (WBC) офіційно призначила переговори про поєдинок між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василем Ломаченко і британцем Люком Кемпбеллом.

Також буде організований міні-турнір, в якому визначиться обов'язковий претендент на титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC. У першому бою Заур Абдуллаєв повинен битися з Девіном Гейні, а Теофімо Лопес - з Хав'єром Фортуною. Переможці цих поєдинків в очній зустрічі і визначать обов'язкового претендента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-