Збірна України з веслування приєдналася до антидопінгової програми НОК

Збірна України з веслування приєдналася до антидопінгової програми НОК

Укрінформ
Веслувальники приєдналися до збірних-учасниць антидопінгової програми, яку втілює НОК України спільно з Національним антидопінговим центром України.

Освітній семінар з питань протидії допінгу та медичного обстеження відбувся в Києві 6 травня, де свої тренування наразі проводять представники веслування на байдарках та каное. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Новий етап освітньої програми втілюється Національним олімпійським комітетом України спільно з Національним антидопінговим центром України напередодні Європейських ігор-2019, які пройдуть 21 - 30 червня в Мінську (Білорусь).

У рамках проекту спортсмени-кандидати на участь у цих престижних змаганнях отримують корисну інформацію про перелік заборонених речовин, процедуру медичного обстеження, наслідки вживання допінгу для здоров’я атлета та соціальні наслідки тощо.

Читайте також: Збірна спортивної акробатики приєдналася до програми НОК України з антидопінгу

Семінари вже прослухали борці вільного стилю, боксери, представники настільного тенісу, велошосе, акробатики, велотреку, карате, стрибків на батуті та пляжного футболу. Багато з них вже отримали ліцензії на Мінськ-2019. Загалом же в активі українців на сьогодні 178 путівок на ІІ Європейські ігри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-