Збірна спортивної акробатики приєдналася до програми НОК України з антидопінгу

Збірна спортивної акробатики приєдналася до програми НОК України з антидопінгу

Укрінформ
Збірна спортивної акробатики приєдналася до освітньої програми НОК України з антидопінгу.

Наразі участь у новому етапі проекту, який реалізується для спортсменів-кандидатів на виступ у ІІ Європейських іграх, уже взяли представники настільного тенісу, велошосе, боксери та борці вільного стилю. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

“Лише два місяці лишилося до старту ІІ Європейських ігор у Мінську. І напередодні цих престижних змагань Старого світу продовжує набирати обертів спільна освітня програма Національного олімпійського комітету та Національного антидопінгового центру України стосовно поглибленого медичного обстеження спортсменів та протидії допінгу.

Цього разу навчальний семінар було проведено на тренувальній базі у Вінниці, а учасниками стали представники спортивної акробатики та їхні наставники”, - йдеться в повідомленні.

Учасники семінару отримали детальну інформацію про різні аспекти антидопінгових правил, а також про те, як міжнародні та національні організації борються з використанням заборонених речовин.

Читайте також: Талісман ІІ Європейських ігор став героєм нового промо змагань у Мінську

Нагадаємо, II Європейські ігри пройдуть з 21 по 30 червня в столиці Білорусі і зберуть понад 4000 атлетів із 50 країн Європи, які змагатимуться в 15 видах спорту і розіграють 199 комплектів нагород.

Кваліфікаційний відбір на участь у престижному європейському форумі The 2nd European Games триває. Наразі вже 156 спортсменів отримали право представити Україну на Європейських іграх-2019. На І Європейських іграх 2015 році в Баку (Азербайджан) Україну представляли 243 спортсмени у 19 з 20 можливих видів спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-