Чемпіон чоловічого фіналу української Суперліги 3х3 зіграє на Мастерсі в Китаї

Чемпіон чоловічого фіналу української Суперліги 3х3 зіграє на Мастерсі в Китаї

Відео
Укрінформ
Фінал Суперліги 3х3 - найочікуваніша подія в українському баскетболі 3х3 перед стартом літнього сезону.

У фінальному турі професійного чемпіонату України з баскетболу 3х3 зійдуться кращі чоловічі та жіночі команди у боротьбі за звання чемпіона і путівку на престижний міжнародний турнір Chengdu Masters серії FIBA 3x3 World Tour. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Всього в нинішньому сезоні української Суперліги 3х3 беруть участь 12 чоловічих та 8 жіночих команд, які за результатами п'яти турів отримають відповідний посів на фінальному етапі.

11 травня у львівському СТРЦ "SPARTAK" відбудеться груповий етап фіналу Суперліги 3х3 в чоловічій та жіночій категоріях, а 12 травня пройдуть вирішальні матчі.

Читайте також: Студенти Сумського держуніверсітету стали чемпіонами України з баскетболу 3х3

Відео прев’ю фіналу:

Головний приз - путівка для чемпіона чоловічої категорії на турнір світового туру FIBA 3x3 Chengdu Masters, що пройде в китайському місті Ченду 1-2 червня. Українські баскетболісти зіграють з топовими командами світу, серед яких вже підтвердили свою участь діючі чемпіони World Tour Нові Сад (ОАЕ), потужні Рига (Латвія), Любляна (Словенія), Гагарін (Росія), Едмонтон (Канада), Окленд (Нова Зеландія) та Прінстон (США).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-