У Києві пройшов 52-й Конгрес Європейської Конфедерації бадмінтону

У Києві пройшов 52-й Конгрес Європейської Конфедерації бадмінтону

Укрінформ
У Києві пройшов 52-й Конгрес Європейської Конфедерації бадмінтону, в рамках якого відзначили найкращих гравців і обрали нового президента Конфедерації.

Президентом організації став Пітер Тарсала – генеральний секретар Федерації бадмінтону Словаччини, член Ради директорів Європейської Конфедерації бадмінтону. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

“Я продовжуватиму проекти та заходи, які вже розпочаті та виконуються професійним персоналом Конфедерації, але, звісно, ми щодня працюватимемо іще більше для розвитку бадмінтону у Європі та світі”, — зазначив Тарсала.

У ході засідання Конгресу також було обрано віце-президента Світової Федерації бадмінтону на 2019 – 2023 роки. Після трьох турів голосування ним став Жуао Матос зі Португалії.

На традиційній вечірці 7th BEC Awards Gala відбулося нагородження кращих спортсменів та тренерів 2018 року. Нагороди отримали: Кім Аструп і Андерс Скааруп Расмуссен – кращі серед чоловіків, Кароліна Марін – бадмінтоністка року, Лін Крістоферсен – краща серед молодих бадмінтоністів, Джек Шепард – пара-бадмінтоніст року, Бетті Барлетт – ветеран року, Клавдія Майорова – тренер року, Ізабель Джобар – суддя року, Арно Меркель – фан-гравець року, Крістіан Савін отримав нагороду за кращий удар року, Свєтлана Зібельман отримала спеціальну нагороду Конфедерації для жінок у бадмінтоні.

Читайте також: Вже 148 спортсменів здобули право представити Україну на ІІ Європейських іграх-2019

Переможців та делегатів привітали президент Європейської Конфедерації бадмінтону Грегорі Верпуртен, президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров, а також почесний гість – президент Національного комітету спорту інвалідів України Віталій Сушкевич.

“Україна вперше за роки існування національної федерації бадмінтону приймає захід такого рівня. Ми вдячні за довіру та пишаємося, що спільними зусиллями нам вдалося провести Конгрес Європейської Конфедерації бадмінтону на найвищому професійному рівні”, - підкреслив Олексій Дніпров.

Україна передала естафету проведення наступного Конгресу Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-