Юнацька збірна України з футболу U18 програла Туреччині у другій товариській грі

Юнацька збірна України з футболу U18 програла Туреччині у другій товариській грі

Укрінформ
Футболісти юнацької збірної України U18 (гравці не старші 2001-го року народження) провела другий товариський поєдинок проти однолітків із Туреччини.

Поєдинок на київському стадіоні імені Віктора Баннікова завершився з рахунком 1:0 на користь гостей. На 38-й хвилині відзначився Юнус Акгюн, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У першій грі суперників 30 квітня перемогли підопічні Олега Кузнецова. М'яч на 85-й хвилині забив  Вадим Мельнійчук.

Завершивши черговий етап підготовки, наступного разу наша юнацька команда збереться наприкінці травня і вирушить на міжнародний турнір "Кубок Словаччини".

Нагадаємо, збірна України  U18 готується до кваліфікаційних матчів чемпіонату Європи-2020 (U19), які пройдуть 13-го, 16-го й 19 листопада нинішнього року. Суперниками "синьо-жовтих" у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

Читайте також: Ярмоленко прагне відновитися до червневих матчів збірної України з футболу

Дві найсильніші команди з кожної групи і найкраща серед збірних, що посядуть треті місця, вийдуть до елітного раунду. Матчі цієї стадії відбудуться навесні 2020-го. Переможці семи груп елітного раунду проб'ються до фінального турніру, який пройде у липні 2020 року у Північній Ірландії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-