Гармаша дискваліфікують, він не зіграє проти «Маріуполя»

Гармаша дискваліфікують, він не зіграє проти «Маріуполя»

Укрінформ
Кадрова катастрофа «Динамо»: проти «Маріуполя» не зіграють п’ятеро основних гравців.

Денис Гармаш пропустить матчі УПЛ через пряму червону картку в грі Кубка України з «Шахтарем» (1:1, 3:4 по пен.). Про це сайту betnews365.com розповів секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко.

«За регламентом, Денис Гармаш не має права грати в наступному турі УПЛ, незважаючи на те, що червону картку йому показали в матчі Кубка України. Причина полягає в тому, що це пряма червона картка, а значить покарання поширюється і на матчі УПЛ.

У четвер відбудеться засідання КДК ФФУ, на якому визначать термін дискваліфікації Гармаша. У будь-якому випадку, проти «Маріуполя» він не зіграє.

Читайте також: Відразу четверо футболістів основи “Динамо” пропустять гру з “Маріуполем”

У регламенті передбачено відбування покарання за пряму червону картку, отриману в кубковому матчі, в наступному поєдинку Кубка, але це стосується червоних за «позбавлення очевидної гольової можливості».

У випадку з гравцем «Динамо» мова йде про агресивну поведінку під час зупинки гри», - сказав Грищенко.

У наступному турі «Динамо» зустрінеться з «Маріуполем». Матч відбудеться 13 квітня. Цю гру пропустять через дискваліфікацію 5 футболістів «Динамо» - Денис Гармаш, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Віталій Буяльський та Микола Шапаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-