В Одесі пройшов 2-й Всеукраїнський Кубок “Академії спорту” з плавання

В Одесі пройшов 2-й Всеукраїнський Кубок “Академії спорту” з плавання

Укрінформ
В Одесі пройшов 2-й Всеукраїнський Кубок “Академії спорту” з плавання. 406 юних спортсменів представляли 14 міст України.

Про це повідомляє прес-служба НОК України.

“За підтримки регіонального відділення НОК України в Одеській області відбувся 2-й Всеукраїнський Кубок “Академії спорту” з плавання. У змаганнях взяли участь 406 спортсменів, які представляли 14 міст України”, - йдеться в повідомленні.

Учасники від 5 до 17 років у басейні сучасного спорткомплексу “Академія спорту” боролися за перемогу на дистанціях від 50 до 200 м у всіх видах плавання, а також в змішаних естафетах – 4х100 м вільним стилем та комбінованій – 4х50 м, яка завершувала змагання кожного із двох змагальних днів.

За підсумками змагань перемогла команда “Артемсіль” із Соледара Донецької області – 62 медалі, з яких 34 золоті, 17 срібних та 11 бронзових. Також на п’єдесталі опинилися два одеські колективи: СК “Форма” – 56 медалей та “Академія спорту” – 39.

Читайте також: У Житомирі відбулися змагання з гирьового спорту серед десантників

Крім того, під час змагань один зі спортсменів виконав норматив для здобуття звання кандидата в майстри спорту України – це Денис Захарченко (“Форма”, 2003-2004), який на дистанції 100 м батерфляєм показав результат 59,35.

Наступний, третій, Всеукраїнський Кубок “Академії спорту” відбудеться у листопаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-