Український дует Назарова/Нікітін пройшов у фінал ЧС-2019 з фігурного катання

Український дует Назарова/Нікітін пройшов у фінал ЧС-2019 з фігурного катання

Укрінформ
Український танцювальний дует Олександра Назарова/Максим Нікітін кваліфікувався до фіналу ЧС-2019, який проходить в місті Сайтама (Японія).

Українські фігуристи Олександра Назарова і Максим Нікітін посіли 19 місце (з 20-ти прохідних у фінал) після виконання ритмічного танцю на ЧС-2019 з фігурного катання у Сайтамі (Японія). Про це повідомляє прес-служба Української федерації фігурного катання на ковзанах.

“Харків`яни, які через низку проблем не часто з’являлися на змагальному льоду в цьому сезоні, показали один з кращих прокатів ритм-танцю, поставленого на музику з  відомого мюзиклу “Чикаго”. Вони продемонстрували досить впевнене катання й завершили виступ з найкращим результатом сезону - 65.76 балів. За елементи учні Галини Чурілової та Фаб`яна Бурзи отримали 36.50 балів, компоненти судді оцінили у 29.26 балів”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Український фігурист Шмуратко посів 29 місце на чемпіонаті світу-2019

Таким чином, український дует кваліфікувався до довільного танцю, з яким фігуристи виступлять 23 березня. Олександра та Максим покажуть програму на музику з кінофільму “Вогні великого міста”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-