У Києві представили початок нового бігового сезону Run Ukraine Running League 2019

У Києві представили початок нового бігового сезону Run Ukraine Running League 2019

Укрінформ
У Київі відбулася презентація нового бігового сезону Run Ukraine Running League 2019.

Цього року Ліга складається з 6 бігових заходів. Майже 40 тисяч любителів бігу з понад 50 країн світу зустрінуться на стартах у п’яти містах України. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ

Розпочнеться новий сезон Run Ukraine Running League 2019 6-7 квітня щорічним Київським напівмарафоном Nova Poshta Kyiv Half Marathon, який є єдиним заходом в Україні з престижним статусом IAAF BRONZE LABEL. Цього року організатори заходу, компанія Run Ukraine, виконуватимуть вимоги для отримання IAAF SILVER LABEL.

"Вже чотири роки існує бігова ліга Run Ukraine Running League. І за ці чотири роки наша команда доклала багато зусиль для популяризації та розвитку бігу у нашій країні, проте ми не зупиняємося на досягнутому, адже попереду ще багато роботи. Цього року ми підготували багато новинок для наших учасників: від наймолодших до професійних атлетів", - зазначив під час презентації генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черницький.

Читайте також: Сітковський, Романенко і Котовська візьмуть участь у напівмарафоні Nova Poshta Kyiv

Вперше в Україні відбудеться престижний міжнародний старт - чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій. Він проходитиме 7 квітня в рамках Київського напівмарафону. Ця подія є історичною, тому що Україна отримала право вперше проводити змагання під егідою АБАФ, адже лише рік тому увійшла до її складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-