Сітковський, Романенко і Котовська візьмуть участь у напівмарафоні Nova Poshta Kyiv

Сітковський, Романенко і Котовська візьмуть участь у напівмарафоні Nova Poshta Kyiv

Укрінформ
Стали відомі перші імена найшвидших бігунів, які 7 квітня змагатимуться за перемогу на напівмарафоні Nova Poshta Kyiv Half Marathon.

Nova Poshta Kyiv Half Marathon, який входить до серії IAAF Bronze Label, цього року збере ще більше елітних атлетів, ніж у попередні роки. Серед перших учасників спортивного заходу в Києві - Олександр Сітковський, Роман Романенко і Ольга Котовська. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Цьогорічний перелік топ-атлетів поступово поповнюватиметься новими прізвищами, але те, що на головній дистанції 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon глядачів очікує боротьба світового рівня, - беззаперечний факт.

Цьогорічний призовий фонд 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon збільшиться майже вдвічі й складе 703 тис. грн. На призерів напівмарафону чекають призи у 2000, 1500 і 1000 євро за перші три місця відповідно, а за рекорд траси - бонус 1000 євро.

Читайте також: Україна виграла міжнародну матчеву зустріч з легкої атлетики серед юніорів

Нововведенням цьогорічного заходу стане “Відкритий кубок” для українських бігунів з окремим призовим фондом за перші п’ять місць та за рекорд траси саме серед українських атлетів.

Нагадаємо, що 7 квітня у рамках 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon відбудеться чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій з півмарафону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-