Збірна України з боксу завершила підготовку до турніру в Болгарії

Збірна України з боксу завершила підготовку до турніру в Болгарії

Відео
Укрінформ
Національна збірна України з боксу завершила заключний навчально-тренувальний збір перед стартом на міжнародному турнірі класу "А" "Странджа-2019" у Болгарії.

В рамках навчально-тренувального збору у Львові готувалася і збірна Англії серед військовослужбовців, яка в свою чергу візьме участь у національному чемпіонаті. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Заслужений тренер України Леонід Лоївський, коментуючи підготовку збірної України з боксу до турніру "Странджа-2019", зазначив, що цей турнір вважають міні чемпіонатом світу, адже участь у змаганнях беруть найсильніші склади збірних команд.

"Цей турнір по праву вважають міні чемпіонатом світу. Адже участь у змаганнях беруть найсильніші склади збірних команд. Відповідно, наша команда налаштована дуже серйозно. Виконаний великий об’єм роботи на тренувальних зборах і відтепер ми можемо перевірити нашу готовність в поєдинках з потужними опонентами. В першу чергу висловлюю слова подяки Федерації боксу України та Федерації боксу Львівської області за чудово організований заключний збір перед нашим виїздом до Болгарії. Окрема подяка від усього нашого колективу Продивусу Степану Миколайовичу за всіляку допомогу та підтримку нашої команди", - зазначив Леонід Лоївський.

Читайте також: Став відомий склад збірної України з боксу на турнірі "Странджа 2019"

Відеосюжет про підготовку збірної телеканалу "Правда ТУТ":

70-й турнір з боксу найвищої категорії "А" – "Странджа 2019" проходитиме в місті Софія (Болгарія) і триватиме до 20 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-