Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Динамо" та "Шахтаря" у Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" проведуть у четвер, 14 лютого, перші поєдинки 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Виїзну зустріч "Динамо" з грецьким "Олімпіакосом", яка розпочнеться на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї о 19.55 за київським часом, транслюватиме телеканал "Футбол 1"; домашній матч "Шахтаря" з німецьким "Айнтрахтом" на ОСК "Металіст" у Харкові покаже о 22.00 "Футбол 2". Текстові трансляції обох поєдинків - на сайті Укрінформу.

Динамівцям на початку євросезону не вдалося подолати кваліфікаційний бар'єр у Лізі чемпіонів УЄФА. У третьому відбірковому раунді кияни здолали чеську "Славію" (1:1, 2:0), але у раунді плей-офф поступилися голландському "Аяксу" (1:3, 0:0). "Біло-сині" продовжили виступ на груповій стадії Ліги Європи, посівши перше місце у квартеті К, де грали разом з французьким "Ренном" казахстанською "Астаною" та чеським "Яблонцем".

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" має кадрові втрати, але з "Олімпіакосом" зіграємо сконцентровано

"Олімпіакос" слідом за іспанським "Бетісом" посів друге місце у групі F, випередивши за додатковими показниками італійський "Мілан".

*******************

"Шахтар" потрапив у Лігу Європи з Ліги чемпіонів, де "гірники" фінішували третіми в групі слідом за англійським "Манчестер Сіті" і французьким "Ліоном".

Читайте також: У протистоянні з «Шахтарем» усе можуть вирішити дрібниці – головний тренер «Айнтрахта»

"Айнтрахт" на груповому етапі Ліги Європи здобув шість перемог у квартеті Н. Клуб з Франкфурта завдав по дві поразки італійському "Лаціо", кіпрському "Аполлону" і французькому "Марселю" - фіналісту сезону 2017/18. У шести матчах німці забили 17 м'ячів.

Поєдинки у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи відбудуться 21 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-