Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" має кадрові втрати, але з "Олімпіакосом" зіграємо сконцентровано

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від протистояння з грецьким "Олімпіакосом" напередодні першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

"У "Динамо" вистачає кадрових втрат. Надовго вибули Йосип Пиварич та Артем Бесєдін, під питанням участь в матчі ключового захисника Томаша Кадара. Завтра точно не зіграє Буено, у якого проблеми з м'язами. Рішення по Кадару ми ухвалимо після сьогоднішнього тренування", - цитує Хацкевича офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Вважаю, "Олімпіакос" за якістю гри найсильнішою командою чемпіонату Греції. Вони показують досить агресивний футбол як вдома, так і на виїзді. Що стосується нас, то у порівнянні з минулим роком [і матчами з грецьким АЕКом], завтра на поле вийдуть 4 -5 нових футболістів, для яких це буде дебютом у плей-офф єврокубків. Нам потрібно бути сконцентрованими протягом всього матчу. Це особливо важливо через атмосферу на стадіоні "Олімпіакоса", - підкреслив Хацкевич.

Читайте також: Футбольний матч "Олімпіакос" - "Динамо" відвідають скаути європейських клубів

Нагадаємо, перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між "Олімпіакосом" і "Динамо" відбудеться 14 лютого на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї (початок о 19.55 за київським часом), а матч у відповідь відбудеться 21 лютого у Києві на НСК "Олімпійський" (22.00).

На фото: Олександр Хацкевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-