У протистоянні з «Шахтарем» усе можуть вирішити дрібниці – головний тренер «Айнтрахта»

У протистоянні з «Шахтарем» усе можуть вирішити дрібниці – головний тренер «Айнтрахта»

Укрінформ
Аді Хюттер вважає, що «Шахтар» - це команда рівня «Баварії» та «Боруссії».

Головний тренер «Айнтрахта» Аді Хюттер стверджує, що у його команди немає ніяких проблем перед матчем Ліги Європи проти «Шахтаря». Про це він розповів на прес-конференції у Харкові, повідомляє Sport Arena.

«Ми трохи затрималися по шляху до Харкова. Але все нормально. У нас є час освоїтися і в Харкові, і на стадіоні, де завтра відбудеться гра. Тому у нас зараз немає ніяких проблем.

Ми проаналізували ігри «Шахтаря» проти «Гоффенгайма» і його матчі під час зимової підготовки. Для себе стосовно «Шахтаря» ми ніякого секрету не відкрили. Це класна команда, в якій на перших ролях такі сильні гравці як Марлос, Степаненко, Ісмаїлі.

Ми розуміємо, що плей-офф – це не груповий турнір. Зараз є тільки два матчі, важливий кожен гол. «Шахтар» я б поставив вище, ніж «Лаціо» і «Марсель», з якими ми грали в групі. Тому і наша тактика на майбутні поєдинки буде відрізнятися від тієї, що була у нас в групі.

Читайте також: «Шахтар» перед «Айнтрахтом»: оптимізму мало

«Шахтар» мені нагадує такі топові команди як «Боруссія» Дортмунд і «Баварія». Це стосується, в першу чергу, культури володіння м'ячем. Можу запевнити вас: грай «Шахтар» в Бундеслізі, він боровся б там тільки за найвищі місця.

Завтра ми повинні зіграти тактично дисципліновано, не дати «Шахтарю» свободи. Упевнений, у «гірників» дуже небезпечно ліве крило атаки, де грає Тайсон. Ми повинні діяти сконцентровано, щоб досягти позитивного результату.

Шанси команд зараз рівні. Ми провели хорошу групову фазу, «Шахтар» грав в Лізі чемпіонів. Упевнений, завтра і в матчі-відповіді вирішальне значення можуть мати якісь дрібниці. Ми постараємося врахувати їх», - розповів головний тренер «Айнтрахта».

Матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Шахтар» - «Айнтрахт» відбудеться 14 лютого. Початок – о 22:00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-