Баскетбол: Ягупова і Науменко із

Баскетбол: Ягупова і Науменко із "Чукуровою" вийшли в чвертьфінал Єврокубка

Укрінформ
Турецький баскетбольний клуб "Чукурова", за який виступають гравці збірної України Аліна Ягупова та Людмила Науменко, пробився до чвертьфіналу Єврокубка ФІБА.

В другому матчі 1/8 фіналу Єврокубка ФІБА "Чукурова" перемогла "Бешикташ" з рахунком 83:80, а Аліна Ягупова стала найрезультативнішою в складі переможців. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

За 29 хвилин 28 секунд ігрового часу Ягупова набрала 22 очки, зробила 4 підбирання, 6 передач, 1 перехоплення та 1 блок-шот. Науменко провела на майданчику 25 хвилин 11 секунд, за які набрала 14 очок, зробила 5 підбирань, 3 передачі та 1 блок-шот. Обидві українки починали поєдинок у стартовій п’ятірці.

У першій зустрічі "Чукурова" перемогла з рахунком 73:65, тож саме вона і продовжить боротьбу в чвертьфіналі турніру.

Читайте також: Баскетбол: клуб українки Ягупової здобув сьому поспіль перемогу в Єврокубку ФІБА

Це вже восьма поспіль перемога команди українських баскетболісток з початку сезону в Єврокубку. В чемпіонаті Туреччини "Чукурова" також виграла всі 16 матчів.

Нагадаємо, жіноча національна збірна України вийшла в фінальний турнір чемпіонату Європи 2019 року, де зіграє на груповому етапі проти Іспанії, Латвії та Великої Британії.

Фото: cukurovabasketbol.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-