Президент НОК України Вадим Гутцайт відвідав Житомирщину

Президент НОК України Вадим Гутцайт відвідав Житомирщину

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт побував на Житомирщині.

Як передає пресслужба комітету, очільник НОК разом із начальником Житомирської обласної військової адміністрації, головою обласного олімпійського осередку Віталієм Бунечком та срібним призером Олімпійських ігор з вільної боротьби Валерієм Андрійцевим взяв участь у кількох заходах, передає Укрінформ.

Під час відкриття спортивного майданчика у Бердичівському педагогічному фаховому коледжі Гутцайт подякував Віталію Бунечку за пошук можливостей для розвитку спорту в регіоні.

«Не так часто під час війни ми відкриваємо такі майданчики. Дякую, що ви знаходите для цього можливості», - сказав він. І додав: «Ми розуміємо, що перемога на війні - це головне. Але наше завдання - щоб українська нація була здорова, щоб діти зростали і знали, що потрібно займатися спортом».

На нововідкритому майданчику одразу провели турнір з мініфутболу, присвячений прийдешньому Дню Героїв.

Олімпійці відвідали військовий шпиталь, на базі якого нещодавно було створено відділення реабілітації захисників. Поспілкувалися з пораненими військовими, подякували за їхній героїзм і патріотизм. Із медичним персоналом поговорили про потреби закладу та особливості виходжування захисників

У рамках проєкту «Олімпійці - захисникам і захисницям України» Вадим Гутцайт вручив головному лікарю сертифікат для придбання спортивного інвентарю та обладнання у мережі магазинів Intersport.

Читайте також: Гутцайт зустрівся з керівниками національної та європейської федерацій важкої атлетики

На порядку денному було й питання підготовки та участі представників Житомирської області в Олімпійських іграх-2024. У приміщенні Житомирської обласної військової адміністрації з цього питання відбулась робоча зустріч за участю представників профільних структурних підрозділів ОВА та відділення НОК України. Долучилися до розмови й срібна призерка Олімпіади-2020, претендентка на ліцензію на Олімпіаду-2024 Анастасія Четверікова та її тренер Дмитро Гринько.

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-