Збірна Литви з футболу визначиться з головним тренером до кінця січня

Збірна Литви з футболу визначиться з головним тренером до кінця січня

Укрінформ
Один із суперників збірної України по відбірковій групі Євро-2020 Литва ніяк не визначиться з новим головним тренером націоналбної команди.

Після відставки Едгараса Янкаускаса на початку грудня минулого року збірна Литви поки не може знайти наставника, повідомляє Zbirna.com.

За інформацією литовського видання 15min, президент Литовської футбольної федерації (ЛФФ) Томас Данілявічус запропонував цю посаду головному тренеру ризького клубу РФШ Вальдасу Дамбраускасу. Однак 42-річний фахівець відкинув пропозицію, заявивши, що залишиться в ризькій команді, яка має великі амбіції в чемпіонаті Латвії.

У найближчій обоймі ЛФФ залишається чотири заявлені кандидати. Це Дейвідас Шемберас, Вальдас Іванаускас, Володимир Чебурін та Аюреліус Скарбалюс. Президент ЛФФ оголосив останнім терміном призначення наставника збірної кінець січня.

Читайте також: Андрій Ярмоленко продовжить реабілітацію після травми в Белграді

Нагадаємо, що збірна Литви залишилася без головного тренера після надзвичайно невдалого виступу в Лізі націй. Литовці програли всі шість матчів, посіли останнє місце і вилетіли до більш слабкого дивізіону D. В результаті, керівництво ЛФФ оголосило про відставку  Едгараса Янкаускаса. 

На фото: Вальдас Дамбраускас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-