Наставник

Наставник "Альбасете" вважає, що іспанські арбітри налаштовані проти Зозулі

Відео
Укрінформ
Наставник іспанського футбольного клубу "Альбасете" Луїс Мігель Раміс вважає, що арбітри налаштовані проти українського форварда Романа Зозулі.

"У Зозулі немає ніякого захисту від суперників з боку суддів. Я не розумію, що відбувається. Таке враження, що судді спеціально налаштовані проти Романа", - цитує тренера zbirna.com

За інформацією 5maseldescuento.es, за останні кілька тижнів український нападник "Альбасете" Роман Зозуля постраждав від двох хуліганських вчинків суперників, які залишилися без покарання арбітрами. Перший епізод трапився 23 грудня в домашньому матчі проти "Райо Махадаонда" (1:0). В одному з епізодів суперник ліктем грубо вдарив Романа Зозулю. Рефері нічого не помітив і продовжив зустріч.

Читайте також: Зозуля забив і отримав червону картку за «Альбасете»

Друга ситуація трапилася 4 січня у виїзному матчі проти "Гранади" (1:1). На початку зустрічі при подачі кутового Зозуля отримав удар ліктем від центрбека господарів Хосе Мартінеса, у результаті чого його голова була розбита і в крові. Але суддя знову не помітив крамоли з боку захисника.

Після цієї серії несправедливості видання припустило, що іспанські арбітри за щось мстять українському форварду.

Фото: 5maseldescuento.es

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-