Норвежець Йоганнес Бьо виграв спринт на другому етапі Кубка світу з біатлону

Норвежець Йоганнес Бьо виграв спринт на другому етапі Кубка світу з біатлону

Укрінформ
Олімпійський чемпіон норвежець Йоганнес Тіннес Бьо завоював "золото" у спринтерській гонці на 10 км з двома вогневими рубежами на другому етапі Кубка світу з біатлону в Гохфільцені (Австрія).

Йоганнес Бьо подолав дистанцію з одним штрафним колом за 24 хвилини 49,2 секунди. Друге місце з ідеальною стрільбою посів француз Мартен Фуркад, відставши від переможця на 8,6 секунди, третя позиція у Бенедикта Долля - німець пройшов трасу без промахів з відставанням 10,2 секунди, повідомляє Укрінформ.

Українські біатлоністи фінішували у такому порядку: ...26. Артем Прима (відставання 1 хвилина 19,7 секунди; 1 промах), ...32. Дмитро Підручний (+1.30,2; 1), ...90. Сергій Семенов (+3.06,2; 2), ...102. Віталій Кільчицький (+3.48,2; 4).

Йоганнес Бьо виграв третю золоту нагороду у нинішньому сезоні. На першому етапі Кубка світу у словенській Поклюці норвежець відсвяткував перемоги у спринті та гонці переслідування.

Читайте також: Італійка Вірер виграла спринт на другому етапі Кубка світу з біатлону

Програму австрійського етапу Кубка світу 15 грудня продовжать гонки переслідування на 10 км - у жінок і на 12,5 км - у чоловіків. 16 грудня пройдуть перші в сезоні командні естафети 4х6 км - у жінок, 4х7,6 км - у чоловіків.

У загальному заліку Кубка світу лідирують норвежець Йоганнес Тіннес Бьо та італійка Доротея Вірер.

На фото: Йоганнес Тіннес Бьо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-