У Києві обговорюють питання розвитку олімпійського руху в регіонах

У Києві обговорюють питання розвитку олімпійського руху в регіонах

Укрінформ
Всеукраїнський семінар-нарада, присвячений питанням розвитку олімпійського руху в регіонах країни, розпочав 13 грудня роботу у Києві.

асідання проходять під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних відділень НОК, повідомили Укрінформу у прес-службі комітету.

Сергій Бубка поінформував присутніх, що добігає свого завершення "Програма розвитку олімпійського руху на 2015-2018 роки". Нині з урахуванням громадського обговорення, пропозицій від суб'єктів олімпійського руху розроблено проект нової програми на наступне чотириріччя. Ії має прийняти генеральна асамблея НОК України.

Читайте також: Гімнаст Олег Верняєв отримав десяте визнання НОК України

"Для НОК діяльність його регіональних відділень була, залишається і буде стратегічним напрямком, - завявив Бубка,- адже лише таким чином ми зможемо ефективно виконувати покладені на нас функції і успішно поширювати олімпійські цінності по всій країні. Комітет максимально сприяє підтримці відділень: лише за останнє чотириріччя була надана фінансова та матеріальна допомога осередкам на загальну суму понад 21 млн грн".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-