Гімнаст Олег Верняєв отримав десяте визнання НОК України

Гімнаст Олег Верняєв отримав десяте визнання НОК України

Укрінформ
Кращий український спортсмен листопада гімнаст Олег Верняєв та його наставник Геннадій Сартинський отримали нагороди від НОК України.

На світовій першості в Досі (Катар) спортсмен після кількамісячної перерви у тренуваннях та змаганнях, пов'язаною з травмами, здобув срібну медаль у вправах на брусах. Верняєв став лауреатом місяця вже удесяте, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"За кількістю високих визнань Національного олімпійського комітету Верняєв зрівнявся з нашою олімпійською чемпіонкою з фехтування Ольгою Харлан, - зазначив під час вручення нагород президент НОК Сергій Бубка. - Спеціально з нагоди десятої відзнаки Олега ми розробили ексклюзивний дизайн статуетки - на ній 10 маленьких статуеток кращого спортсмена місяця з датою отримання цієї нагороди та зображення усіх гімнастичних дисциплін у чоловічій гімнастиці".

У листопаді Верняєву також виграв медаль найвищого гатунку у вправах на брусах на змаганнях Кубка світу в Котбусі (Німеччина). 

"На останніх стартах наш сьогоднішній герой учергове підтвердив спортивний незламний характер і впевнено заявив про свої амбіції щодо подальшого олімпійського шляху. Вірю, що й надалі його супроводжуватимуть упевненість в власних силах та міцне здоров'я, що сприятиме черговим звершенням на шляху до олімпійського Токіо-2020", - додав керманич НОК.

Читайте також: Ольга Саладуха очолила Комісію атлетів НОК України

Сергій Бубка висловив щирі слова вдячності за сприяння у вихованні гімнаста Збройним силам України.

"Дуже приємно, що в цей непростий для України час Міністерство оборони на чолі зі Степаном Полтораком приділяють велику увагу спорту, підтримці олімпійців. Хочу подякувати Управлінню фізичної культури і спорту Міністерства оборони України, а також Центральному спортивному клубу Збройних сил України", - сказав Бубка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-