Мінмолодьспорту працює у штатному режимі, національні й міжнародні турніри не скасовуються

Мінмолодьспорту працює у штатному режимі, національні й міжнародні турніри не скасовуються

Укрінформ
Введення воєнного стану в окремих областях країни не вплине на проведення спортивних національних та міжнародних турнірів.

Про це повідомляє прес-служба Мінмолодьспорту України. 

"Міністерство молоді та спорту працює у штатному режимі: реалізуються молодіжні заходи та проекти, проводяться та фінансуються заплановані навчально-тренувальні збори національних збірних команд, виїзди на міжнародні змагання (крім, країни-агресора РФ), спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи передбачені в Єдиному календарному плані на 2018 рік", - зазначається у повідомленні.

Рішення щодо участі спортсменів-військовослужбовців та офіцерів ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, МВС, Держприкордонслужби, інших силових відомств у спортивних заходах в умовах воєнного стану  приймається їхнім безпосереднім командуванням.

Крім того, зазначається, що Указом Президента України не скасовуються спортивні турніри національного та міжнародного рівня, які заплановані в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській та Вінницькій областях.

Читайте також: Жданов закликав міську громаду Ніжина спільно працювати над розвитком спорту

Як і раніше, обмеження щодо проведення масових спортивних заходів можуть застосовуватися лише в разі наявності інформації про серйозну небезпеку для громадян, яка отримана від Служби безпеки України та правоохоронних органів. Міністерство молоді та спорту, відповідні національні федерації та організатори змагань інформуватимуть суспільство про кожен такий випадок. Під час проведення масових спортивних заходів будуть посилені заходи безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-