Гераскевич здобув першу міжнародну перемогу в історії українського скелетона

Гераскевич здобув першу міжнародну перемогу в історії українського скелетона

Укрінформ
Учасник Олімпіади-2018 19-річний український скелетоніст Владислав Гераскевич виграв 2 медалі на перших змаганнях у сезоні.

Перший представник України зі скелетону на Олімпійських іграх Владислав Гераскевич успішно виступив на етапі Кубка Північної Америки, який проходив у Вістлері (Канада). Про це повідомляє XSPORT

У першій день змагань, які проходили на трасі Ігор-2010, Гераскевич завоював срібну нагороду. Його сумарний час у двох спробах склав 1:46.31 (+0.10) хвилини.

Наступного дня українець поліпшив свій час і впевнено посів 1-е місце із результатом 1:46.04 хвилини. Крім цього, Гераскевич встановив новий особистий рекорд швидкості - 143,6 км/год.

Зазначимо, що золота медаль на етапі Кубка Північної Америки є першою перемогою українського скелетона в історії.

Читайте також: Скелетоніст Гераскевич показав у Пхьончхані кращий результат у кар'єрі

За словами Гераскевича, виступи на змаганнях у Вістлері потрібні для здобуття необхідного досвіду перед чемпіонатом світу-2019, який проходитиме з 25 лютого по 10 березня на цій же трасі. Далі Владислав Гераскевич планує виступити на етапах Кубка світу. Сезон Кубка світу із скелетону стартує етапом у Сігулде (Латвія) і пройде з 3 по 9 грудня.

Фото: instagram.com/iceformulaone

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-