Скелетоніст Гераскевич показав у Пхьончхані кращий результат у кар'єрі

Скелетоніст Гераскевич показав у Пхьончхані кращий результат у кар'єрі

Олімпіада-2018
Укрінформ
Український скелетоніст Владислав Гераскевич у двох останніх спробах на Олімпіаді в Пхьончхані (Республіка Корея) зумів поліпшити свій результат і піднятись з 15-го на 12-е підсумкове місце.

Скелетоніст-дебютант Олімпійських ігор дуже добре виступив у перших двох спробах, закріпившись на 15-му місці. Для виходу у вирішальний заїзд Гераскевичу потрібно було не провалитися у третій спробі і утриматися у топ-20. І він це завдання виконав. Про це повідомляє Sport Arena

Гераскевич показав 17-й результат у третій спробі, але навіть з таким показником відіграв ще позицію і основний раунд змагань закінчив на 14-му місці. У четвертій спробі скелетоніст показав результат 50.84, знявши більше трьох десятих секунди з власної попередньої кращої спроби. За результатами останнього заїзду Гераскевич показав 7 місце, що допомогло йому піднятися ще на дві позиції вище - український скелетоніст фінішував 12-м на своїй дебютній Олімпіаді.

Це найкраще досягнення у кар’єрі Владислава Гераскевича. Його попереднім досягненням був фініш на 13-му місці на етапі Кубка світу в грудні 2017 року.

Переможцем у скелетоні олімпійського турніру очікувано став кореєць Юн Сунгбін. "Срібло" дісталося Микиті Трегубову (ОАР), "бронза" - британцю Дому Парсонсу.

Читайте також: Владислав Гераскевич: Я намагався "їхати на результат"

Для збірної України 12-е місце Гераскевича - найкращий результат у перший тиждень Олімпіади-2018. Раніше найвищим особистим результатом було 14-е місце Віти Семеренко у спринтерській біатлонній гонці.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-